Kira 4 President av Svärje!!!1!

Att lägga ordet i munnen på vår partiordförande är inte lätt - han har kilat runt hörnet, kastat in handuken, lämnat in/över, gått bort, gått ur tiden, gått hädan, fallit ifrån, fått hembud, hemkallats, avsomnat, insomnat, slutat sina dagar, samlats till sina fäder, lämnat jordelivet, tagit ner skylten, kilat om hörnet, trillat av pinn, kreperat, kolat, gått i graven, ljutit döden, skiljts hädan, ge upp andan, stupat, bitit i gräset, dukat under, gått under, strykit med, upphört, försvunnit, slocknat, avtagit, förklingat. Med andra ord, vi misstänker att det ligger en död hund begraven här någonstans.
Detta har skett utan att vi i pratiets inre krets informerats ordentligt. Men nu har vi det så vi har helt enkelt utsett en helt ny, lite yngre ordförande i SeCKM.

Kira "den gröna raketen" har äntrat podiet med mandat att styra envåldigt över SeCKM. Kira säger sig må bra trots överaskningen.
-"Oj, detta hade jag inte räknat med att ett salladsblad skulle innehålla" sa Kira i eftermiddags när vi nådde han/hon för en kort kommentar.
Här följer hela intervjun i sin helhet:
Fråga: När kommer de stora reformerna som utlovats i partiprogrammet?
Svar: Det är något vi ska titta på, nu är vi inne i en spännande period av mörkare dagar och varmare lampor.
F: Ska du försöka med någon suboptimering och i så fall var?
S: Ja, det kan du räkna med. var? Här så klart - Idiot! Jag går ingenstans, jag är mer eller mindre inlåst, ju!
F: Har du några kandidater till andra partiposter?
S: Kära nån, prova lite svagare mediciner! Jag bestämmer - ingen annan!
F: Hur många nya punkter ska du lägga till på partiprogrammet.
S: Inte vet jag! Vaddå pratiprogram? Ja, det ja! Fem, tre stycken kanske. Jag vill ha in att det inte ska smaka så konstigt att slicka/luckta på maskinproduserade ickevegitabilika grönska.

Ja, och så var det intervjun slut. Det tog oss tre månader att få ur Kira dessa svar, han/hon är inte så bra på tala klarspråk. Men det rycktas att Kira ska lägga fram en preposition om nya fina åttafiliga motorvägar mellan bostaden sin och diväteoxiduttagningsplatsen en liten bit därifrån. Men Kira negerade det när vi frågade...Kan tänka mig att det blir mer som en framtidsplan för partiet när förslaget äntligen vinner laga kraft. Eller vad det nu är Kira har hittat på, vi trode först att det var en preposition, men Kira var lite oredig när vi försökte få det utrett. Så låt oss säga i kör "skit i det". (En gamal men god valdänga i SeCKM).

Kira är sinnlig till sitt yttre men är vredgad kall i sitt inre. Kira har vissa drag av en nattfjäril som lämnar marken och glider ner i ett hav av röd sammet. Pekunier i kopiösa portmonnäer är en vision hos denna beläte av Skaparen. Markegång är tveksamt i Kiras dubiösa vurm.

Valtider är det nästan alltid och som vanligt är SeCKM med i hetluften. Vi har blivit lite utav mästare på val. Vi är ju så vana att stå på torg och gator och vråla ut vårt budskap att ni tröttnat för länge sedan att lyssna. Vi tror att ni till och med kan få för er att gå omvägar om läge bjuds, eller byta kanal om vi lyckats komma in i din TV. Vi tror att du inte bryr dig ett skit om oss och vårt parti och därför slår vi tillbaka med samma mynt - Vi skiter fullständigt i dig!
Så rösta nu på oss!
(Så ska vi se till att ditt liv känns lite helare än vad det gjorde innan - förtappade själ!)

H2O

OBS! Materialet på denna site ska inte tas på allvar och dess syfte är att vara humoristisk och satiriskt rappakalja. Ansvarig provokatör är Robert Gravsjö och kan kontaktas på politik@roppert.nu.