Det färgsprakande partiet med ett litet grönt inslag.

Länge leve vår store ledare!

Ja jävlar! Nu händer det saker må ni tro! Nu ska hela det här anskrämliga välfärdssystemet monteras ner, eller rättare sagt raseras! Ja, nu jävlar får ni betala era lata jävlar!

SeCKM ser muntert på, kraftigt dregglandes ur båda mungiporna, och vi gnuggar våra flottiga labbar under ett grin av sköna tankar på dolda agendor och hemliga strategier. Ni trodde väl ändå inte att allitjafsens valseger hade nåt med såskopparnas valförlust att göra?! Ojojo, svenska folket, ni är ena riktiga får! Ni går lydigt ditåt vi i hemlighet pekar...

Och nästa steg i vårt hemliga segertåg i världen? Tja, den som lever får se, men vi kan väl viska brutalt om tvångsbeslag av herrgårdar och östermalmslägenheter, slipstvång, återinförande av asatro som stadsreligion och i dess spår lagliggöra hållande av trälar... Jojo, ni har bara sett toppen på isberget mina blivande trälar! Darra inför SeCKM, den nya världsordningens herrar!

Vår store ledare är död!

Ludde "Mao" Pluen är SeCKMs högtstående och självrättfärdigade ledare. Han har medverkat i åtskilliga politiska manifestationer och är aldrig för att säga ifrån och älskar att hamna i hetluften. Han favoritposition är under sängen i främmande hem.
Och nu är han död förstår ni.

Länge leve vår store ledare!

Kira är SeCKMs högtstående och självrättfärdigade ledare. Han/Hon har medverkat i åtskilliga politiska manifestationer och är aldrig för att säga ifrån och älskar att hamna i hetluften. Hans/Hennes favoritposition är ovanpå terrariet där han/hon har full kontroll på läget och kan hota/jaga iväg inkräkar som oanmälda/oinbjudna vågar visa sitt ovälkomna nylle (rimmar på ylle! red. anmk.)!

Med anledning av den tragiska nyhteen publicerar vi idag ett rykande färskt dokument som tidigare hemlighållits av SÄPO, Göran Pärsson, Tompa och di andra i den inersta kretsen av det som kallas för rejeringänn!
Här, på SeCKMs egen webplats, avslöjas allt!!!


Protokoll 01

Av någon jävla anledning så har ett protokoll från partistyrelsen för SeCKM sluppit ut till allmänheten. Kanske är det lika bra det. Kanske kan ni lära er ett och annat av detta. Läs och begrunda (betala sedan in en skitmassa pengar till vårt påstgiro (eller vafan de heter numer))!

Propaganda affischär

Vi har tillverkat en ny proppaganda affish för er som vill skriva ut och klistra upp den över hela världen.
Vasssegoa!


Snabba länkjävlar

Anslagstavla
Protokoll01
Partiprogram
Politiska strategi
Proppaganda
Såsianalt projekt
Gratis pengar


Vad fan händer?

Nu undrar ni säkert varför ni spiller er, redan förspillda per definition, tid på att läsa skräpet på den här sidan?
Det undrar vi också.
Men, trots detta eviga undrande, tänker vi dra några korta förklaringar om vad som är på gång.

SeCKM har en sån där jävla anslagstavla där vilken nöt som helst kan skriva vad som helst på.
Vidare har SeCKM ett otroligt väl utarbetat program för att hjälpa miffon som inte fattar bättre ochSeCKM engagerar sig gärna i samhälls debatten och driver många segregations projekt runt om i vårt avlånga land. Bland annat så driver vi ett projekt som går under arbetsnamnet "Rensa gränderna fria från smuts och annat otyg som månde finnas där", även känt som "Rocka röven av högen".

Vi har även haft vänligheten att skriva ner vår politiska strategi (för er som tvivlade på att vi verkligen hade nån vill vi bara säga "ha!") och vårt synnerligen intressanta och starka partiprogram i enkel punktform så att till och med Läjjonbårg fattar.

Mvh
Partistyrelsen (plus några till som inte vill, vågareller kan vara med + några som inte törs (Ingen nämnd ingenglömd, Bo L(m)!))


Från demokrati till idioti

Ny spännande och upplysnade skrift om varför SeCKm är det mest lämpade, och också det enda lämpade, partiet att styra Svärje (med JÄRNHAND). Oh Yeah!


OBS! Materialet på denna site ska inte tas på allvar och dess syfte är att vara humoristisk och satiriskt rappakalja. Ansvarig provokatör är Robert Gravsjö och kan kontaktas på politik@roppert.nu.