Våra sociala projekt

SeCKM engagerar sig gärna i samhälls debatten och driver många segregations projekt runt om i vårt avlånga land. Bland annat så driver vi ett projekt som går under arbetsnamnet "Rensa gränderna fria från smuts och annat otyg som månde finnas där", även känt som "Rocka röven av högen". Detta projekt har välkomnats av (nästan) ingen, men vi gör det ändå av ren välgärning.
På bilden här till vänster ser vi nån snubbe sominte många skulle vilja ta i med på tång ens en gång. Men vi hjälpte honom och gav honom ett betydelselöst uppdrag som målvakt i ett av SeCMK's skalbolag, Sållen AB.
Så vitt vi vet fick han efter detta ordning på sitt liv, med ett fast boende och möjligheter till fritidsaktiviteter av olika slag.
Eller som John Claes, en av våra anonyma utländska finansiärer, skulle ha uttryckt det:
You lucky, lucky, bastard!

[Fotnot: Bengan sitter på Österåker anstalten där han stortrivs och har fått många nya, trevliga och närgångna, vänner.]

OBS! Materialet på denna site ska inte tas på allvar och dess syfte är att vara humoristisk och satiriskt rappakalja. Ansvarig provokatör är Robert Gravsjö och kan kontaktas på politik@roppert.nu.