Protokoll från partistyrelsen för SeCKM.

Förord
Vi har länge, länge haft en arbetsgrupp som har haft till syfte att utreda arbete. Nu som först är arbetet med att utreda arbetet klart, arbetsgruppen för att utreda arbete har dessutom utredd sitt egna arbete under tiden dom utredde arbete i stort. Arbetet pressenteras i bokform och heter: "SeCKM´s Fubikbok För Extremt Abetssugna". Utrediningen syftar till att ta reda på vad som får en del mäniskor att arbeta frenetiskt med helt onödiga saker och dessutom ha anställning och så vidare.

"Om du känner arbetslust så ska jag klä av dig det precis som man klär av ålen skinnet vid varmrökning." Detta gamla välkända citat är taget direkt ur poesiburken och stämmer så bra in på våra värderingar och vad vi vill komma fram till.

Under vårt arbete har vi arbetat fram en helt ny banbrytande metod; Vi sitter i tittar och lucktar rätt ut i tomma luften och dagdrömmer om snygga brudar och massvis med pengar och inga bekymmer. Vi har utgått från en hel den hypoteser och sedan utvecklat dom till sofistikerade teorier, men allra först var vi tvungna att hitta på frågesställningar att arbeta utifrån på ett mer specifiserat plan istället för att jobba utifrån det stora perspektivet...

SeCKM´s Fubikbok För Extremt Abetssugna
Vi har alla sett frenetiskt jobbande arbetsmyror som är lika bruna runt munnen som en apa är efter att ätit chocklad. Dessa personer lider! Dom är sjuka i huvudet! Dom vet inte sitt eget bästa! Dom är osublinerade ickeadekvata proselyter ur en sen länge sedan utdöd sahmhällsklass som syftade till meningslösheter som inte löser några som helst problem! SeCKM´s linje är att det inte är nyttigt med jobb och i valtider som nu vill vi bringa ut budskapet: Passivitet och lathet är livet! Rösta på oss! (om du kan)

Här följer i punktform en lista över åtgärder som du troligtvis bör åtgärda genast.

  1. Det första du bör göra för att bli en riktig SeCKM´are är att vara ständigt småsjuk så du kan stanna hemma mycket och länge.
  2. Om du trots allt måste gå till jobbet. Se till att besitta: Kraftig dekadens, bitterhet, hat, rädsla, vara lat, passiv, fummlig, gå ständigt ut och rök, gå ständigt och hämta kaffe, gå ständigt och prata med kompisar på andra avdelningar, prata ständigt med kompisar i telefon, se upptagen ut så ingen hoppar på dig med jobb, rapportera bristfälligt och bortförklara när någon frågar, sjukskriv dig vid lunch, titta snett på kollegor, säg att du ska göra en massa saker och gör det sen inte - bortförklara med en dålig undanflyckt.

OBS! Materialet på denna site ska inte tas på allvar och dess syfte är att vara humoristisk och satiriskt rappakalja. Ansvarig provokatör är Robert Gravsjö och kan kontaktas på politik@roppert.nu.